Despre

Suntem un cabinet de avocatura ce isi desfasoara activitatea in Bucuresti, format din avocati membri ai Baroului Bucuresti. Asiguram asistenta, consultanta si reprezentare juridica in fata instantelor judecatoresti de orice grad, in orice probleme legate de: proprietate intelectuala, drept comercial, dreptul mediului, drept civil, dreptul familiei, dreptul muncii, drept administrativ, drept financiar fiscal, s.a.

Cabinetul de avocatura are ca titular pe avocat Anca Stancescu, membru al Uniunii Nationale a Barourilor din Romania – Baroul Bucuresti din februarie 2000. Avocat Anca Stancescu si colaboratorii sai se implica cu maxima promptitudine si seriozitate in toate activitatile pe care le desfasoara.

Bogata experienta practica de consultanta juridica comerciala si civila, cat si de reprezentare in fata instantelor judecatoresti de orice grad, precum si in fata altor institutii, recomanda Cabinetul in orice problema legala, litigiu, conciliere prealabila.

Cabinetul de avocatura presteaza toate activitatile prevazute de legea de organizare a profesiei de avocat: consultanta juridica, redactare acte, atestarea identitatii partilor si darea de data certa actelor redactate, apararea intereselor clientilor in fata instantelor de judecata, precum si in fata altor autoritati publice sau a oricarei persoane fizice sau juridice, activitati de mediere, activitati fiduciare, s.a.

Cabinetul de avocatura este inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal.